Hai sa iti faci revizia periodica la noi!

Testeaza-ti masina!

Cine spune ca masina trebuie dusa in service doar atunci cand se defecteaza? O revizie periodica a masinii tale este binevenita si te scuteste de plati neprogramate pentru reparatii la masina. Esti din Braila sau esti in trecere prin orasul nostru? Noi te putem ajuta cu revizia perioadica a masinii iar tu vei calatori in siguranta.

Apasa aici

Profesionalism

De-a lungul timpului am inteles ca profesionalismul il poti obtine doar cu o echipa de ingineri mecanici calificati, cu experienta vasta in domeniu si cu echipamentele de ultima generatie puse la dispozitie.

Planning financiar

Stim cu totii ca pretul oricarui serviciu ne convinge sa luam deciziile in diverse situatii. Noi am gandit pentru clientii nostri un sistem de plata astfel incat sa ii ajutam in functie de buget.

Feedbackul clientilor

Prioritatea noastra este sa vedem clientii satisfacuti de serviciile oferite, dar si de calitatea acestora. Motiv pentru care, ne asiguram ca avem cea mai buna echipa de mecanici, capabili sa ofere serviciile de cea mai buna calitate.

SERVICE 247
Experienta vasta a echipei te va ajuta

Hai sa iti faci revizia periodica la noi!

Experienta vasta a echipei te va ajuta

Personalul nostru calificat se va ocupa sa ofere mentenanta necesara si de calitate de care are nevoie masina ta. Fie ca este vorba de sistemul de aer conditionat, de partea electrica auto, fie ca vorbim de tinichigerie sau vopsitorie, noi iti oferim aceste servicii sub acoperisul aceluiasi service. Service-ul nostru auto te scuteste de plimbari in mai multe locatii pentru remedierea unor situatii la masina ta. In plus, iti oferim 3 tipuri de oferte financiare pentru solutionarea problemelor masinii tale.

Telefon comenzi: 0733577341 Experienta vasta a echipei te va ajuta

Evita problemele neprevazute ale masinii tale

Iti propunem o gama larga de servicii de care tu poti beneficia pentru a te asigura ca masina ta are parte de cea mai buna mentenanta tehnica.

Hai sa iti faci revizia periodica la noi!

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Hai sa iti faci revizia periodica la noi!

Iti oferim o gama completa de servicii

Cat timp tu te plimbi pe Faleza Dunarii, noi iti realizam revizia periodica a masinii si ne asiguram ca vei putea circula in siguranta cu masina ta. Dupa o diagnosticare transparenta al autovehiculului, iti oferim o consultanta de calitate prin care tu sa intelegi problemele cu care se confrunta masina ta. Datorita experientei echipei noastre, iti oferim solutii in functie de cerintele si bugetul alocat.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Iti oferim o gama completa de servicii

Hai sa iti faci revizia periodica la noi!

Avem cele mai bune preturi de pe piata din judetul Braila

0733577341

Vino sa te convingi de acest lucru sau poti sa ne suni oricand. Iti garantam ca iti oferim preturile cele mai avantajoase de pe intreaga piata de service-uri auto din judetul nostru.

Locatia noastra

Bulevard Independentei bl. D2, Braila, Braila, 810004

Telefon

0733577341