Specialisti in orice marca de masina

Service auto Ilfov pentru intretinere si reparatii profesionale

Suntem un centru modern de reparatii auto, care sustinem soferii cu servicii de 360 de grade pentru tot ceea ce tine de asistenta tehnica pentru masini de orice fel.

Suna acum

Calitate

Serviciile noastre auto respecta toate standardele de calitate, de la manopera pana la piesele noi sau second hand. Garantat!

Experienta

Echipa de mecanici au o vasta eperienta si pregatire profesionala, pentru a interveni si a solutiona chiar si cele mai complete probleme auto, electronice sau mecanice.

Garantie

Oferim garantia lucrarilor noastre, atat pentru piesele de schimb cat si pentru manopera. Economisesti bani pentru ca ai parte se reparatii de lunga durata!

SERVICE 247
O echipa mereu pregatita, la indemana ta

Specialisti in orice marca de masina

O echipa mereu pregatita, la indemana ta

Respectam cu strictete toate reglementarile in vigoare, chiar si pe timp de Covid19. Pentru ca ne pasa, serviciile noastre sunt intotdeauna centrate pe satisfacerea clientului, motiv pentru ca il implicam in fiecare decizie luata pentru masina sa. In plus, lucram la cele mai avantajoase costuri, atat la manopera cat si pentru piesele de schimb. Reputatia serviciilor noastre este extinsa dincolo de Buftea, Pantelimon, Chiajna sau Otopeni.

Telefon comenzi: 0733577341 O echipa mereu pregatita, la indemana ta

Lucrari de calitate la costuri accesibile

Garantam transparenta, eficienta, corectitudine si lucru bine facut.

Specialisti in orice marca de masina

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Specialisti in orice marca de masina

Serviciu fiabil si prietenos, la un telefon distanta

Nu conteaza ca ai o masina veche de peste 10 ani sau un bolid de ultima fita! La noi, nu haina face om, ci vei fi tratat cu acelasi respect, cu aceleasi costuri. Ti s-a stricat ceva la masina in drum spre aeroportul din Otopeni? Iti apare un senzor in bord in drum spre Buftea la platoul de filmari? Esti in vizita la Mogosoaia? Pentru orice problema auto, noi suntem aici!

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Serviciu fiabil si prietenos, la un telefon distanta

Specialisti in orice marca de masina

Ai intrebari? Suna chiar acum!

0733577341

Atat in ceea ce priveste cheltuielile, cat si siguranta masinii, intretinerea regulata este absolut esentiala. Acest lucru permite sa anticipati defectiunile viitoare si sa luati masuri inainte sa apara alte probleme, fie ca este vorba de motor, frane, transmisie sau chiar evacuare. Nu lasa pe maine ce poti face azi!

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341