Asistenta auto competenta

Singurul Service auto Timisoara ce iti readuce zambetul pe buze!

Atelierul nostru auto este in masura sa ofere clientilor nostri sfaturi complete cu privire la intretinerea tuturor tipurilor de vehicule, de la masini la camionete si motociclete.

Fa o programare

Asistenta multi-marca

Unul dintre principalele servicii oferite este restabilirea functionalitatilor pieselor mecanice ale masinii, inclusiv a motorului si a transmisiei. Datorita echipamentelor de diagnosticare specifice si actualizarii continue a mecanicii, service-ul nostru este autorizat sa intervina asupra masinilor tuturor producatorilor principali.

Reparatii post accident

Oferim servicii complete de asistenta rutiera. De la recuperarea vehicului avariat pana la returnarea acestuia in conditii perfecte, trecand prin ingrijirea procedurii de asigurare, astfel incat clientul sa nu fie implicat in tot procesul de reparatie. Oferim sprijin, fara intermediari, pentru a reduce semnificativ timpul de asteptare.

Revizie tehnica

Revizia tehnica este un control care trebuie efectuat periodic conform legislatiei rutiere in vigoare. Aceasta permite eliberarea unui certificate de conformitate ce autorizeaza vehiculul sa circule pe drumuri publice.

SERVICE 247
Schimb de anvelope

Asistenta auto competenta

Schimb de anvelope

Anvelope este, probabil, unul dintre cele mai subestimate elemente de catre soferi, deoarece este componenta care, fiind in contact direct cu soseaua, permite vehiculului sa se miste, garantand aderenta si siguranta. Oferim servicii complete de anvelope, de la inversare la inlocuire, pana la echilibrare si reparatia oricaror daune. Expertii nostri va pot oferi sugestii cu privire la cele mai potrivite anvelope pentru sezonul curent si, datorita retelei extinse de vanzari, le poti achizitiona rapid, la cele mai avantajoase costuri.

Telefon comenzi: 0733577341 Schimb de anvelope

Centru auto de drive – Un univers descoperit

Fara masina simti ca nu ai maini si picioare? La cerere, oferim serviciul de schimb auto pana la repararea vehicului.

Asistenta auto competenta

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Asistenta auto competenta

Instalare accesorii

Pentru a face modificari unui mijloc de transport, trebuie sa te asiguri ca legislatia in vigoare actuala permite acest lucru, precum si necesita cunoasterea tuturor detaliilor tehnice ale vehiculului. Prin urmare, este esential sprijinul unui mecanic experimentat si pregatit, care poate recomanda interventiile care sunt cu adevarat fezabile si, ulterior, sa verifice functionalitatea lor reala.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Instalare accesorii

Asistenta auto competenta

Pur si simplu inteligent. Si intr-un mod express.

0733577341

Masina ta poate avea nevoie de interventii in service din mai multe motive. Insa intotdeauna trebuie remarcata interventia in timp util, deoarece aceasta evita daunele suplimentare, si astfel, reduce costurile de intretinere viitoare. In sfarsit, te poti relaxa pe malul raului Bega, poti viziona o piesa de teatru la Teatrul National din Timisoara sau poti iti poti oferi cateva zile de tihna in statiunea Buzias.

Locatia noastra

Strada Carusso Enrico nr. 6, Timisoara, Timisoara, 300001

Telefon

0733577341