Service auto pe care te poti baza

Ai ramas cu masina in drum? Suna acum
la Service auto Sector 1 Bucuresti

Indiferent de situatia in care te afli, daca masina ta te-a lasat la greu, noi vom fi aici pentru tine. Pregatirea mecanicilor nostri vine cu rezolvari chiar si in cazul celor mai mari provocari ne natura mecanica sau electronica.

Programeaza aici

Preturi oneste

Desi pretul este unul din factorii importanti atunci cand vorbim de calitate, noi am reusit in service-ul nostru auto sa punem la dispozitie variante satisfacatoare pentru posibilitatile fiecarui client. Astfel, dispunem de piese de cea mai buna calitate, care sa corespunda tuturor cerintelor. In plus, putem lucra si cu piesele clientilor sau cu cele second hand.

Etica si profesionalism

Daca esti in cautarea unei solutii pentru problemele masinii tale si te afli in Sectorul 1 din Bucuresti, probabil pe soseaua de centura, pe Calea Plevnei, Pipera sau Calea Floreasca,atunci noi suntem cea mai buna alegere. Onoram increderea clientilor nostri prin profesionalism si experienta dar mai ales o etica a muncii care ne recomanda.

Servicii complete

Ceea ce pentru tine reprezinta o problema majora, pentru noi se cheama rutina. Lista noastra de servicii complete cuprinde competente de tinichigerie auto, vopsitorie auto, inlocuire piese, revizii motor, reparatii de mentenanta, planetare, bucse, bujii, aer conditionat, amortizoare, reparatii electrice auto si electronica, curele de distributie, curele de transmisie, senzori etc.

SERVICE 247
Solutii flexibile, adaptate fiecarui client

Service auto pe care te poti baza

Solutii flexibile, adaptate fiecarui client

Succesul unei bune lucrari de mentenanta este asigurat de expertiza si calificarea echipei de mecanici. Personalul nostru calificat a trecut prin nenumarate experiente similare, si pentru acest motiv noi am dus calitatea la rang de rutina. In functie de bugetul disponibil,, vom adapta nevoile masinii tale astfel incat, impreuna, sa gasim cea mai favorabila varianta de mentenanta.

Telefon comenzi: 0733577341 Solutii flexibile, adaptate fiecarui client

Service auto Sector 1 accesibil oricarui buzunar

Reusim cu succes sa adaptam calitatea serviciilor noastre atat in limita financiara dar si a nevoilor.

Service auto pe care te poti baza

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Service auto pe care te poti baza

Timp de diagnosticare si reparatie record

Datorita celor mai bune echipamente si dotari moderne, solutiile masinii tale vor fi adoptate in timp record iar tu te vei putea bucura de masina ta in continuare, lasand in urma ta aceasta situatie complicata. Fiecare lucrare pe care o executam trebuie sa se ridice la nivelul reputatiei noastre, deoarece succesul afacerii noastre depinde de relatiile de incredere pe care le dezvoltam cu clientii nostri.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Timp de diagnosticare si reparatie record

Service auto pe care te poti baza

Reda vitalitatea masinii tale in cel mai bun Service Auto Sector 1

0733577341

Intelegem cat de importanta este masina ta pentru tine, de aceea ne mandrim cu faptul ca putem diagnostica, indrepta, repara si solutiona orice defect, in cel mai rezonabil timp posibil.

Locatia noastra

Strada Ankara nr. 2, Sector 1, Sector 1, 011833

Telefon

0733577341