Service-ul auto de care ai nevoie

Rezolvam orice problema. Indiferent de an.
Indiferent de marca.

A sti sau a nu sti. A putea repara sau nu o masina de orice marca. Aceasta e intrebarea? Contacteaza acum atelierul nostru auto Oradea, fa o programare pentru diagnisticarea sau repararea masinii tale, din orice an si orice marca.

Suna acum

Servicii complexe

Identificam orice problema a masinii si, alaturi de serviciile de reparatii ireprosabile sau inlocuire cu piese originale, dupa caz, gasim intotdeauna cele mai bune solutii, la cele mai optime costuri.

Servicii profesionale

Suntem solutia originala de reparare si inlocuire piese auto, intr-un mediu de lucru inteligent, rentabil, cu o calitate imbatabila si un serviciu optim pentru orice buzunar.

Rapiditate si performanta

Inovatia iti ofera un avantaj. Datorita instrumentelor tehnologice de care dispunem, optimizam procesele de lucru. Astfel, diagnosticam si solutionam mult mai rapid orice problema apare la masina ta.

SERVICE 247
Diagnosticam corect si reparam eficient.

Service-ul auto de care ai nevoie

Diagnosticam corect si reparam eficient.

Asiguram cele mai bune servicii de reparare a unei masini pentru a-i prelungi durata de viata si pentru a evita riscurile si evenimentele neprevazute. Bihor este un judet foarte vizitat, zilnic ne intalnim cu clienti din toate zonele tarii cat si din judet: Oradea, Beius, Salonta.
Turistii de la Felix mereu se confrunta cu probleme neprevazute la masina. Daca si tu te numeri printre ei, contacteaza-ne numaidecat si vei merge acasa cu masina in deplina siguranta si reparata profesional!

Telefon comenzi: 0733577341 Diagnosticam corect si reparam eficient.

Nu astepta sa ti se strice masina iremediabil!

Fa acum o programare la service-ul nostru auto pentru o diagnoza si reparatii complete.

Service-ul auto de care ai nevoie

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Service-ul auto de care ai nevoie

Angajament absolut pentru calitate

Service auto Oradea este singura companie din oras care ofera cea mai mare varietate de solutii de intretinere preventiva si corectiva pentru toate marcile si tipurile de automobile.
Avem un sistem de administrare eficient, care ne permite sa oferim control personalizat al serviciilor, memento-uri ale serviciilor preventive si reparatii obligatorii, precum inspectia tehnica periodica, servicii accesibile oricarui buget, cu reduceti preferentiale pentru clientii fideli.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Angajament absolut pentru calitate

Service-ul auto de care ai nevoie

Pentru ca stim valoarea timpului tau

0733577341

Ne asiguram sa respectam termenele stabilite pentru reparatia masinii. Dispunem de o infrastructura de prima clasa, tehnologie de ultima generatie, personal in formare continua si cea mai inalta calitate de servicii clienti.

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341