Experienta conteaza!

Service auto in
Targoviste

Iti garantam servicii de cea mai buna calitate. Pentru specialistii nostri in domeniu, nicio defectiune electrica a autovehiculului tau nu reprezinta o problema. La service-ul nostru auto vei gasi solutia la problema masinii tale.

Suna aici!

Diagnoza computerizata

Iti punem la dispozitie software-ul original pentru toate brandurile de masini. Oferim diagnosticarea si stergerea erorilor din computer dupa remediere, testam injectoarele si punem la punct electronica pompei de injectie.

Reparatii electrice auto

Masinile auto din zilele noastre detin un sistem electric foarte complex deoarece tehnologia a evoluat iar acum majoritatea autovehiculelor sunt controlate electronic de unul sau mai multe calculatoare pentru a eficientiza consumul de combustibil sau asigurarea unui grad marit de confort.

Garantia serviciilor

Personalul nostru este pregatit la standardele pietei iar echipamentele utilizate in diagnosticarea si rezolvarea problemelor tehnice sunt de cea mai inalta calitate. Iti garantam calitatea serviciilor datorita colegilor nostri care stiu ce fac in meseria lor.

SERVICE 247
Reparatii electrice auto

Experienta conteaza!

Reparatii electrice auto

Stim cum este sa te afli intr-o situatie neplacuta, iar masina ta sa iti creeze probleme in plus. De aceea, intervenim noi sa te ajutam. Echipa noastra de profesionisti si experienta acumulata de acestia vor ajuta in rezolvarea oricarei probleme pe care o are masina ta. Chiar daca este o situatie minora, chiar daca este o situatie complexa, mecanicii nostri vor remedia cu succes si vor veni cu solutiile de care tu ai nevoie.

Telefon comenzi: 0733577341 Reparatii electrice auto

Vrei un service cu personal calificat?

La service-ul nostru auto vei gasi cea mai competenta echipa de tehnicieni auto.

Experienta conteaza!

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Experienta conteaza!

Ai probleme electrice cu masina ta?

Iti oferim servicii de reparatii electrice auto de la cel mai banala inlocuire de bec pana la lucrari de inlocuire a diferitelor componente electrice a masinii tale. Pasiunea pentru masini si continua dezvoltare a tehnologiei ne-a ajutat de-a lungul timpului sa putem oferi serviciile cele mai calitative. Fie ca te afli in Targoviste, fie ca esti din Moreni, suntem siguri ca vei face cea mai buna alegere venind la noi.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Ai probleme electrice cu masina ta?

Experienta conteaza!

Contacteaza service-ul nostru auto!

0733577341

Pentru orice fel de informatii legate de serviciile noastre ne poti contacta la numarul de telefon de pe pagina noastra!

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341