Service-ul tau auto chiar in Craiova

Cel mai bun raport
calitate-pret.

Pleci in vacanta iar masina ta s-a defectat? Nu te ingrijora. Noi iti oferim cele mai bune solutii pentru reparatia masinii tale. Dar nu uitam si de pret. La service-ul nostru auto din Craiova gasesti cel mai avantajos pret de pe piata. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi.

Suna-ne!

Experienta

Colegii nostrii din echipa de mecanici ai service-ului auto sunt printre cei mai bine pregatiti din judetul Dolj. Calificarile lor in domeniu sunt mereu in top si tin pasul cu progresul tehnologiei din zilele noastre.

Raport calitate-pret

Este deja o obisnuinta sa ne dorim un pret cat mai bun iar serviciile sa fie de cea mai buna calitate. La noi vei gasi cel mai bun pret raportat la calitatea superioara oferita de expertii nostri auto.

Incredere

In zilele noastre, increderea este un factor foarte important cand vine vorba de o colaborare. Cu atat mai mult, cand discutam despre siguranta masinii tale. Lasa-ne sa iti demonstram ca meritam increderea ta.

SERVICE 247
Suntem cei mai buni, pentru ca ne pasa

Service-ul tau auto chiar in Craiova

Suntem cei mai buni, pentru ca ne pasa

O problema este rezolvata cu adevarat atunci cand un mecanic profesionist gaseste o solutie permanenta pentru problema masinii tale. La service-ul nostru auto vei gasi cei mai buni mecanici auto care te vor ajuta sa nu mai faci investitii gresite in masina ta. Ei iti vor face o diagnosticare corecta a masinii si te vor ghida sa platesti o singura data pentru o problema aparuta la masina ta. Ai incredere in noi!

Telefon comenzi: 0733577341 Suntem cei mai buni, pentru ca ne pasa

Verifica-ti masina in service-ul nostru auto

Servicii de calitate superioara, timp de executie rapid si multa voie buna.

Service-ul tau auto chiar in Craiova

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Service-ul tau auto chiar in Craiova

Poti sa pleci in vacanta pentru ca noi te vom ajuta

Esti norocos pentru ca esti din Craiova din 2 motive: primul si cel mai important pentru ca ai cel mai bun service chiar in orasul tau, iar noi it vom repara masina. Al doilea motiv, ai aeroportul International Craiova la 7 km distanta de centrul orasului. Stii ce inseamna asta? Ca tu poti pleca in vacanta cu avionul, iar pana te intorci, masina ta este reparata si pregatita de noi aventuri. Aaa, stai, nu esti din Craiova? Esti din Dabuleni sau Calafat? Nicio problema. Te indrumam sa ajungi la noi in ce mai scurt timp posibil!

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Poti sa pleci in vacanta pentru ca noi te vom ajuta

Service-ul tau auto chiar in Craiova

Planurile tale vor deveni realitate

0733577341

Banii, timpul sau increderea nu mai sunt o problema la service-ul nostru auto. Echipa tehnica iti va pune la dispozitie toate cunostintele pentru a obtine un pret cat mai bun in urma diagnosticarii autovehiculului tau.

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341