Service auto cu dotari moderne si echipament avansat

Indiferent de natura defectiunii mecanice rezolvam orice problema

Service-ul auto din Sector 2 Bucuresti este pregatit cu cel mai bun personal instruit la standarde inalte. Pregatirea lor se ridica la un nivel in care situatiile neplacute sunt depasite cu usurinta. Ei vor identifica sursa defectiunii si vor oferi consultanta necesara.

Suna acum

Servicii complete

Tipologiile de reparatii pe care le putem efectua cuprind categorii precum mecanica auto, diagnoza auto, vopsitorie auto, electrica auto, tinichigerie auto si electronica auto. Putem realiza revizii tehnice, precum si revizie tehnica periodica, ITP. Indiferent de natura problemei, la service auto Sector 2 Bucuresti, rezolvam orice problema are masina ta.

Personal amabil

Faptul ca mecanicii nostri interactioneaza cu clientii intr-un mod cat mai placut si concis ajuta foarte mult in stabilirea unui plan eficient de reparatii. Aceasta interactiune este dublata de experienta vasta a angajatilor nostri. Profesionalismul de care dispune personalul nostru, impreuna cu dotarile si echipamentul de calitate, vor aduce masina ta la starea initiala in cel mai scurt timp.

Calitate garantata

Indiferent de varianta aleasa, reparare sau inlocuirea pieselor noi sau second hand, lucrarile de mentenanta se fac temeinic si respectand un set de reguli stricte pentru ca mai tarziu problemele remediate sa nu reapara si tocmai pentru acest lucru oferim garantie fiecarei reparatii ce se realizeaza prin noi.

SERVICE 247
Nu conteaza natura problemei

Service auto cu dotari moderne si echipament avansat

Nu conteaza natura problemei

Reparam cu succes orice defectiune si problema aparuta precum curea de distributie, curea de transmisie, bucse, bujii, planetare, injectoare, schimb de ulei, schimb fe filtre auto, filtru de carburant, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de polen, instrumente de bord, sistem de iluminat, instalatie de bord, montam senzori auto, montare alarma auto, schimb placute de frana, cutie de viteza, remediem problemele ambreiajului precum si o serie de alte nereguli cu care ne-am obisnuit si stim exact cum sa aplicam orice solutie.

Telefon comenzi: 0733577341 Nu conteaza natura problemei

Totul pentru masina ta

Garantam calitate si seriozitate, profesionalism si manopera impecabila.

Service auto cu dotari moderne si echipament avansat

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Service auto cu dotari moderne si echipament avansat

Vino din orice zona a Bucurestiului

Nu conteaza ca locuiesti pe Bulevardul Nicolae Balcescu, Republicii sau vii zilnic la munca pe Calea Floreasca, suntem perfect pozitionati pentru a asigura mentenanta si service-ul auto din orice parte vii sau mergi. Zeci de autoturisme primesc zilnic diagnoza si mentenanta auto asigurate de profesionistii nostri. Garantam: siguranta, eficienta, promptitudine, preturi competitive, consultanta de top si timp rapid de executie.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Vino din orice zona a Bucurestiului

Service auto cu dotari moderne si echipament avansat

Service Auto Sector 2 pentru orice buzunar

0733577341

O reparatie ca la carte inseamna bani economisiti. Principalul nostru obiectiv este sa identificam adevaratele probleme ale masinii tale si, realizand lucrari de calitate, sa reusim sa prelungim viata si eficienta acesteia.

Locatia noastra

Strada Alexandru cel Bun nr. 9, Sector 2, Sector 2, 023683

Telefon

0733577341