Servicii profesionale pentru masina ta!

Cel mai rapid Service Auto din
Covasna si localitatile aferente

Orasul Covasna se afla intr-o zona cu activitate vulcanica. Nu stiai?
Tu te duci sa te tratezi in statiunile balneo-climaterice, iar noi avem grija de masina ta sa poti calatori cu ea fara griji.

Apeleaza-ne!

Sfaturi tehnice

Datorita personalului nostru calificat vei primi exact sfaturile de care ai nevoie, iar masina ta va primi atentia cuvenita. Pe langa sfaturile colegilor nostri, iti punem la dispozitie si echipamentele noastre de ultima generatie.

DEVIZE SI ESTIMARI

Dupa finalizarea reviziei masinii tale iti pregatim un deviz cu reparatiile necesare si o estimare de pret si timp. Echipa de tehnicieni auto iti vor pune la dispozitie toata experienta acumulata de-a lungul anilor pentru a oferi un deviz corect.

Service rapid

Ce inseamna acest lucru? Adica iti facem schimbul de filtre, ulei sau placute de frana. Inlocuim becuri, realizam diagnoza masinii intr-un timp cat mai scurt posibil si la cele mai ridicate standarde.

SERVICE 247
Service auto rapid

Servicii profesionale pentru masina ta!

Service auto rapid

In service-ul auto din Covasna masina ta beneficiaza de investigatii amanuntite, iar tu primesti raspuns in timp real privind starea masinii tale. Iti oferim servicii complete de mecanica si electrica auto. Specialistii nostrii auto stau la dispozitia ta pentru a-ti oferi sfaturi in ceea ce priveste reparatia autovehiculului tau, dar si pentru intretinerea pe viitor. Ne asiguram ca esti mereu la curent cu lucrarile masinii tale, iar tu stii pentru ce platesti.

Telefon comenzi: 0733577341 Service auto rapid

Rezolvi problema masinii tale in cel mai scurt timp

Nu stii unde sa mergi sa faci schimbul de ulei? Iti raspundem noi la aceasta intrebare: LA SERVICE-UL AUTO DIN COVASNA.

Servicii profesionale pentru masina ta!

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Servicii profesionale pentru masina ta!

Service auto ieftin si rapid cu servicii de calitate

Datorita serviciului nostru exclusiv de service rapid, schimbul de ulei al masinii tale nu va mai trebui sa astepte pana cand se va gasi un loc liber pentru programare. Stim ca uleiul din motor este necesar sa fie schimbat cu regularitate deoarece isi pierde din proprietatile de ungere si de racire. De asemenea, filtrele de ulei, aer, combustibil si polen trebuie inlocuite o data cu schimbul de ulei, ideal la fiecare 100.000 de kilometri. Te ajutam noi in cel mai scurt timp posibil!

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Service auto ieftin si rapid cu servicii de calitate

Servicii profesionale pentru masina ta!

De ce sa alegi service-ul auto din Covasna?

0733577341

Pe langa faptul ca suntem cei mai buni, suntem si cei mai rapizi si iti oferim servicii de calitate. Te afli in Baraolt sau Intorsura Buzaului iar masina ta are probleme de functionare? Stam la dispozitia ta pentru a te ajuta sa ajungi la noi.

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341