Service auto de 5 stele

Service auto Sibiu pentru a conduce masina fara stres!

La centrul nostru auto gasesti cele mai simple dar mai eficiente servicii auto, precum: achizitia de produse utile masinii tale, servicii de asistenta tehnica si electronica, revizie tehnica, repararea, asamblarea si inlocuirea pieselor, umflarea anvelopelor, echilibrarea anvelopelor, schimb de ulei si filtre etc.

Fa o programare

Servicii rapide

Stim ca nu este nimic mai frustrant decat sa fii fara masina atunci cand aceasta se afla in service. De aceea, avem personal care exceleaza in furnizarea de intretinere reparatii de top si este capabil sa o faca repede si bine.

Interventii imediate

Esti turist in Sibiu si ti s-a stricat ceva la masina? Fie ca este vorba doar de stergatoarele de parbriz, farurile sau placutele de frana, multe parti ale masinii se uzeaza in timp si trebuie inlocuite. Unde poti face asta? Desigur, la Service-ul nostru auto!

Echipamente moderne

Atelierul este echipat cu toate echipamentele electronice moderne pentru diagnosticarea si repararea oricarui tip de masina. Economiseste timp si fa o programare masinii tale chiar la service-ul nostru auto. Te vei convinge ca este mai simplu decat credeai.

SERVICE 247
Diagnostic automat electronic

Service auto de 5 stele

Diagnostic automat electronic

In cazul unei defectiuni electronice a masinii tale, se va aprinde o lampa de avertizare in bord, astfel ca trebuie imediat sa apelezi la un service auto pentru a localiza rapid problema. Parca e tot ce iti lipsea din sejurul de vara din Capitala Culturala Europeana, cand te-ai propus putina relaxare: sa te lase masina-n drum! Nu iti face griji! Cu ajutorul celor mai performane echipamente de diagnostic, avem capabilitatea de a identifica posibilele probleme si sa rezolve rapid problemele sistemului. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi.

Telefon comenzi: 0733577341 Diagnostic automat electronic

Asiguram competenta si preturi competitive

Ai nevoie sa iti repari masina? Contacteaza-ne si solicita o diagnoza gratuita, fara obligatii contractuale!

Service auto de 5 stele

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Service auto de 5 stele

Instalare accesorii

Pentru a face modificari unui mijloc de transport, trebuie sa te asiguri ca legislatia in vigoare actuala permite acest lucru, precum si necesita cunoasterea tuturor detaliilor tehnice ale vehiculului. Prin urmare, este esential sprijinul unii mecanic experimentat si pregatit, care poate recomanda interventiile care sunt cu adevarat fezabile si, ulterior, sa verifice functinalitatea lor reala. Putem oferi servicii conexe de instalare a unui radio auto, a unui sistem de navigatie prin satelit, a unui sistem hands-free sau a unor senzori de parcare, de exemplu – lucrari ce pot fi efectuate in orice moment.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Instalare accesorii

Service auto de 5 stele

Cu ani de experienta in reparatii si intretinere auto, ne-am creat o imagine buna pentru clientii nostri

0733577341

De la reparatii minore pana la reparatii complexe, service-ul nostru auto ofera o gama extinsa de servicii. Nu trebuie sa fii neaparat din Sibiu ca sa iti repari masina la noi, reputatia noastra este extinsa in tot judetul si nu numai, de la Medias la Cisnadie, pana la Dumbraveni si Copsa Mica.

Locatia noastra

Strada Lomonosov nr. 12, Sibiu, Sibiu, 550005

Telefon

0733577341