Service auto modern

Cel mai nou service auto
din Galati

Echipamentul de calitate si dotarile noastre iti vor demonstra cum masina ta devine functionala intr-un timp mai scurt decat te-ai fi asteptat. Esti din Tecuci, Targu Bujor sau Beresti? Haide la Galati sa iti aratam cum se remediaza cu adevarat problema masinii tale si nu vei regreta decizia luata.

Nu ezita! Suna

Fildelitate

Fiecare vizita in service-ul nostru auto iti aduce puncte de loialitate in functie de valoarea lucrarii efectuate. Cu ajutorul punctelor de loialitate iti putem realiza oricand o diagnoza a masinii tale.

Service roti

Iti punem la dispozitie serviciile noastre de montare sau demontare anvelopre, echilibrare roti, geometrie roti sau vulcanizare. Orice e nevoie pentru rotile masinii tale, gasesti la noi!

Profesionalism

Tehnicienii nostri auto vor da dovada de implicare folosind cunostintele lor de mecanica auto pentru remedierea defectiunilor masinii tale. Ne asiguram ca dorintele clientilor nostri sunt satisfacute pana la ultimul detaliu.

SERVICE 247
Prioritatea noastra este masina ta

Service auto modern

Prioritatea noastra este masina ta

Service-ul nostru auto din Galati are ca prioritate satisfacerea nevoilor clientilor nostri. Pentru a duce acest lucru la bun sfarsit, apelam mereu la experienta echipei noastre de mecanici si echipamentelor din dotare. Pe langa aceasta, ne asiguram ca vei primi un pret corect pentru lucrarile efectuate care sa se incadreze in bugetul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in noi! Vom rezolva orice defectiune tehnica a masinii tale fara ezitare.

Telefon comenzi: 0733577341 Prioritatea noastra este masina ta

Vrei un service auto de calitate?

Ai venit exact unde trebuie. Noi iti vom oferi serviciile de care tu ai nevoie. Serviciile noastre respecta toate standardele impuse.

Service auto modern

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Service auto modern

In Galati vei gasi service-ul de care ai nevoie

Stiai ca Lacul Brates este unul dintre cele mai mari lacuri din Romania? In timp ce tu te duci la pescuit pe lac, noi rezolvam defectiunile masinii tale iar tu te poti bucura de minunatele peisaje pe care lacul le ofera. Te vom ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru rezolvarea defectiunilor masinii tale datorita consultantei gratuite pe care unul din colegii nostri ti-o va oferi, ca sa intelegi mai bine situatia in care se afla masina ta.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
In Galati vei gasi service-ul de care ai nevoie

Service auto modern

Hai la service-ul nostru auto sa te convingi

0733577341

Noi ne vom ridica la inaltimea asteptarilor tale iar masina ta va primi mentenanta de care are nevoie!

Locatia noastra

Strada Basarabiei nr. 31, Galati, Galati, 800002

Telefon

0733577341