Incredinteaza-ne mobilitatea ta!

Asistenta auto competenenta in Alexandria

Alege calitatea, experienta, expertiza si profita de numeroasele noastre servicii auto din Teleorman!

Suna acum!

Echilibrare anvelope

Anvelopele ce nu sunt echilibrate pot provoca vibratii, uneori chiar violente ale volanului, precum si o uzura mai mare a anvelopei. Folosim scule performante care verifica dezechilibrul dintre axa de rotatie si masa anvelopei.

Sistem de franare

Sistemul de franare este un element cheie pentru siguranta masinii tale. Este intotdeauna recomandat sa fie verificat periodic, identificare cauzei problemei si formularea unui diagnostic.

Asistenta tehnica

Atelierul nostru este echipat cu toate elementele electronice moderne pentru diagnosticarea si repararea vehiculelor. Oferim servicii auto de la intretinere preventiva, schimbarea anvelopelor pana la lucrari complexe la motor.

SERVICE 247
Doar clientii multumiti devin clienti fideli

Incredinteaza-ne mobilitatea ta!

Doar clientii multumiti devin clienti fideli

Calitatea serviciilor nu este un cuvant simplu, face parte din ADN-ul companiei noastre. Obiectivul nostru principal este sa ne satisfacem clientii si sa le asiguram loialitatea pe termen lung. Din acest motiv, oferim servicii prietenoase, sfaturi personalizate si o mare flexibilitate, indiferent ca esti din Alexandria, Turnu- Magurele, Rosiorii de Vede sau Zimnicea. Tot client te numesti!

Telefon comenzi: 0733577341 Doar clientii multumiti devin clienti fideli

Primul pas este calatoria in siguranta!

Nu suntem un simplu service, suntem un punct de experienta, dotat cu aparate de ultima generatie.

Incredinteaza-ne mobilitatea ta!

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Incredinteaza-ne mobilitatea ta!

Actualizare unitati de control si software

Astazi, masinile sunt din ce in ce mai echipate cu unitati electronice de control care gestioneaza numeroase functii: de la cele pur mecanice, la cele referitoare la echipamentele de confort, fara a uita de dispozitivele de siguranta. Avantajele care pot fi obtinute prin actualizarea software-ului sunt foarte multe, incepand de la imbunatatirea performantei si a consumului, pana la adaugarea de noi functii telematice (de exemplu sincronizarea sistemului auto cu aplicatiile smartphone-ului).

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Actualizare unitati de control si software

Incredinteaza-ne mobilitatea ta!

Esti gata sa oferi masinii tale service-ul pe care-l merita?

0733577341

Stim ca nu este nimic mai frustrant decat sa fii fara masina atunci cand aceasta se afla in service. De aceea, avem personal care exceleaza in furnizarea de intretinere reparatii de top si este capabil sa o faca repede si bine. In aceasta perioada, te poti bucura pe deplin de minunatiile judetului Teleorman: de la Centrul memorial „Marin Preda” – Silistea-Gumesti pana la istoria Superbului oras Alexandria, unde vei gasi informatii pretioase din secolul al XIX-lea.

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341